Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Nonprofit szervezetek könyvelése

 

A nonprofit szervezetek könyvelése speciális, komplikált feladat.

A Gold Medal Könyvelő Iroda 1991 óta végzi és vállalja többek között alapítványok, egyesületek, közhasznú és nonporfit szervezetek könyvelését.

 

Könyvelő irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (6. kerület) várja az alapítványok, egyesületek, nonprofit szervezetek képviselőit - hogy személyesen is meggyőzödhessenek nagyfokú szakmai tapasztalatunkról, korrekt és megbízható munkavégzésünkről.

 

Munkatársaink folyamatosan naprakész tudással végzik alapítványok, egyesületek, közhasznú és nonporfit szervezetek, sportegyesületek és sprotszövetségek könyvelését és adótanácsadói feladataink ellátását.

 

Egyeztessünk időpontot, beszéljük át az Önöket érintő legfontosabb kérdéseket - és megbízás esetén garantáljuk, hogy könyvelésük naprakész és pontos legyen.

Könyvelési díjak

Könyvelési díjakat tekintve budapesti viszonylatban átlagos árakon dolgozunk, azonban garantáljuk, hogy minket választva a könyvelési díját nem költségnek, hanem az egyik legjobb befektetésnek fogja érezni!

Ahhoz, hogy a konkrét árat tisztázni tudjuk, mindenképpen egy személyes találkozóra van szükség, ahol pontosíthatjuk az Ön által elvárt és az általunk vállalt feladatokat.

Oktogon

Kérjen ajánlatot!

Irodánk Budapest szívében, a VI. kerületben (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

info@gmedal.hu

Elintézendő, ma

2022.06.27, hétfő

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben