Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Családi adókedvezmény - fontos!

A családi adókedvezmény fokozatos növelése 2016-tól kezdődik, azonban néhány kiigazítás már 2015-től hatályba lép!

 

Olvasson tovább, nehogy információ hiányában ne tudja igénybe venni a gyermek(ei) után járó adókedvezményt.

Igényeljen!


A 2015. évi bevallásban, a 2016-os adóelőleg levonásnál, valamint a munkáltatói elszámolásban is kizárólag az adóazonosító jel feltűntetésével lehet majd a kedvezményt érvényesíteni, a természetes azonosítók a továbbiakban nem lesznek elfogadhatók!

Oktogon

Adóazonosító igénylés

A T34-es nyomtatványon igényelhető adóazonosító jel mindazok számára, akik még nem rendelkeznek vele. Amennyiben gyermeke nem rendelkezik adóazonostó jellel, úgy mindenképpen időben kell gondoskodni róla - ügyfeleink számára az ügyintézésben természetesen maximális segítséget nyújtunk.

 

Könyvelő irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Budapest, Körút) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

Elintézendő, ma

2023.12.10, vasárnap

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben