Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Családi adókedvezmény - 2014

A családi kedvezmény érvényesítésére jogosult adóalanyok ezentúl a jövedelmük alacsony összege miatt igénybe nem vett családi kedvezmény személyi jövedelemadó tartalmának megfelelő összeget levonhatják a 7 százalékos egészségbiztosítási járulékból és a 10 % - kos nyugdíjjárulékból.

Ennek eredményeként a kézhez kapott fizetés szépen növekszik! Kalkulátorunk megmutatja, hogy mennyivel jelent ez többet Önnek havonta!

Megosztható?


Alacsonyabb fizetés és több gyermek esetén elképzelhető, hogy a családi adókedvezményt nem tudja teljes mértékben igénybe venni az adóalany. 2014-től a törvény lehetővé teszi az adókedvezmény megosztását az egy háztartásban élő házastárssal. Fizetendő közteher kalkulátorunk segítségével pontosan kiszámolhatja, hogy Ön mekkora összeget tud igénybe venni jövedelme alapján - és mekkora összeg az, amelyet házastársa vehet igénybe, megfelelő jövedelem esetén.

Oktogon

Számoljunk együtt!

Kalkulátorunkkal könnyedén kiszámolható például, hogy 300.000Ft-os jövedelem és 3 gyermek esetén teljes mértékben igénybe vehető az adókedvezmény, ha további segítségre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Könyvelő irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

 

Elintézendő, ma

2023.12.10, vasárnap

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben