Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Egyéni vállalkozó könyvelés

Fontos változás az egyéni vállalkozók könyvelésében!

 

2014.01.01 után ha az egyéni vállalkozó családi járulékkedvezményt érvényesít, a vállalkozói kivét vagy az átalányban megállapított jövedelem adóelőlegét az általános szabályoktól eltérően havonta kell bevallania.

Egyéni vállalkozók könyvelése


Amennyiben Ön egyéni vállalkozó, nyilván rengeteg feladatkörben kell helyt állnia egy személyben. Hogyan is lenne elvárható, hogy még az egyéni vállalkozókra vonatkozó jogszabályi változásokat is naprakészen tudja követni és meg tudjon ezeknek felelni?

 

Egyéni vállalkozók könyvelése Budapesten, a VI. kerületben, az Oktogonnál!

 

Bízza ránk könyvelési feladatainak ellátását, és mi levesszük válláról ezt a gondot! Könyvvitellel kapcsolatos feladatait naprakészen, a mindenkor érvényes törvényi előírásoknak megfelelően látjuk el!

Oktogon

Könyvelő iroda

 

Irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

Elintézendő, ma

2023.12.10, vasárnap

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben