Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Felmondás, felmondási idő

A felmondási időre is kihat a munkaviszony hossza!

A felmondási idő a felmondás kézhezvételét követő naptól a munkaviszony utolsó napjáig eltelt idő. A felmondási idő kezdete a felmondás közlését (kézbesítését) követő nap. A felmondási idő legalább 30 nap, az egy évet azonban nem haladhatja meg.

A 30 napos felmondási idő a munkáltatónál munkaviszonyban töltött

* három év után 5 nappal,
* öt év után 15 nappal,
* nyolc év után 20 nappal,
* tíz év után 25 nappal,
* tizenöt év után 30 nappal,
* tizennyolc év után 40 nappal,
* húsz év után 60 nappal

meghosszabbodik.

A vezető állású munkavállalókra nem vonatkoznak a felmondási idő szabályai.

Bérszámfejtőt keres?

Kérdezzen, válaszolunk!Bár weboldalunk tartalmát igyekszünk naprakészen tartani és minden fontosabb kérdéskört érinteni - természetesen előfordulhat, hogy egy-egy kérdésre nem találta meg oldalunkon a választ.

Amennyiben már ügyfelünk, úgy tudja, számunkra nincs "lehetetlen időpont", kérdéseit bármikor felteheti online, vagy akár telefonon keresztül is.

Amennyiben még nem megbízónk, természetesen abban az esetben is igyekszünk maximálisan kielégítő választ adni kérdésére, melyet feltehet telelefon vagy akár e-mailben is.

Oktogon

Bérszámfejtés, SZJA bevallás

 

Irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

Elintézendő, ma

2023.12.10, vasárnap

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben