Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Kettős könyvelés

 

Cégének, vállalkozásának, alapítványának kettős könyvelésre, kettős könyvvitelre van szüksége?

Könyvelő irodánk Budapest szívében, a 6. kerületben, az Oktogonnál várja meglévő, és új ügyfeleit is - munkanapokon, 7-19h közötti, rugalmas nyitva tartással.

 

Kettős könyvviteli feladatainak elvégzését - könyvelését, mérlegének elkészítését, adóbevallásást, adóoptimalizálását bízza szakértőkre, bízza a Gold Medal Könyvelő Irodára!

Kettős könyvvitel, könyvelés

A legtöbb adózó "kötelező költségnek" érzi a könyvelési díjat, amelyet hónapról hónapra ki kell fizetnie a könyvelőjének.

Könyvelési díjakat tekintve budapesti viszonylatban átlagos árakon dolgozunk, azonban garantáljuk, hogy minket választva a könyvelési díját nem költségnek, hanem az egyik legjobb befektetésnek fogja érezni!

Ahhoz, hogy a konkrét árat tisztázni tudjuk, mindenképpen egy személyes találkozóra van szükség, ahol pontosíthatjuk az Ön által elvárt és az általunk vállalt feladatokat.

Ami viszont fix: szerződéskötés esetén 2 havi könyvelési díjat elengedünk! Jelentkezzen most, és beszéljük át a részleteket!

Oktogon

Kettős könyvvitel, 6. kerület

Irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

 

 

Elintézendő, ma

2023.12.10, vasárnap

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben