Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Könyvelése legyen naprakész!

A sikeres vállalkozás egyik legfontosabb záloga a megfelelő időben rendelkezésre álló megfelelő információ és az ennek megfelelő tanácsadás!

 

Feladatainkat naprakészen végezzük el, így folyamatosan tájékoztatatni tudjuk Önt vállalkozása helyzetéről, adófizetési kötelezettségeiről.

Könyvelő irodánkkal kapcsolatba lépve meggyőződhet róla, hogy nem a futószalagszerű könyvvitel, hanem a folyamatos konzultáció, tanácsadás az, amitől az Ön legjobb befektetésévé válhatunk.

 

Könyvelési feladatainak átadásakor az alábbi terheket vesszük le az Ön válláról:

 

Nem mindenkinek mi vagyunk a legjobb választás!

A piac bizonyos szereplőire koncentrálunk, így számukra folyamatosan naprakész tudással végezhetjük könyvviteli, adótanácsadási feladataink ellátását.

Az alábbi felsorolásban találja azon piaci szereplőket, akire egy-egy kollégánk szakmailag specializálódott:

  • egyéni vállalkozók
  • mikro és kisvállalkozások
  • betéti társaságok, közkereseti társaságok
  • korlátolt felelősségű társaságok
  • kisebb részvénytársaságok
  • sportegyesületek, sportszövetségek
  • non-profit szervezetek (egyesületek, alapítványok, közhasznú szervezetek)
  • társasházak

Könyvelési díjak

A megtérülő költség

A legtöbb adózó "kötelező költségnek" érzi a könyvelési díjat, amelyet hónapról hónapra ki kell fizetnie a könyvelőjének.

Könyvelési díjakat tekintve budapesti viszonylatban átlagos árakon dolgozunk, azonban garantáljuk, hogy minket választva a könyvelési díját nem költségnek, hanem az egyik legjobb befektetésnek fogja érezni!

Ahhoz, hogy a konkrét árat tisztázni tudjuk, mindenképpen egy személyes találkozóra van szükség, ahol pontosíthatjuk az Ön által elvárt és az általunk vállalt feladatokat.

Ami viszont fix: szerződéskötés esetén 2 havi könyvelési díjat elengedünk! Jelentkezzen most, és beszéljük át a részleteket!

Oktogon

1 hónap ingyen könyvelés

 

Irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Jelentkezzen most, egyeztessünk egy Önnek megfelelő időpontot!

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

Elintézendő, ma

2024.06.13, csütörtök

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben