Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Könyvvizsgálat

Egy újabb "kötelező nyűg"?

 

Először is fontos megjegyezni, hogy könyvvizsgálati kötelezettsége csak azon kettős könyvvitelt vezető vállalkozásoknak van, amelyeknek az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a nettó árbevétele meghaladta a 200 millió forintot - egyéb esetekben a vállalkozás dönthet arról, hogy igénybe veszi-e könyvvizsgáló szolgáltatását, avagy sem.

Természetesen vannak olyan, a törvény által szabályozott esetek, amikor ettől eltérő vállalkozás esetén is kötelező könyvvizsgálatot tartani - erről azonban minden ügyfelünket, akit érint, természetesen időben tájékoztatunk.


Miért kérném, ha nem kötelező?

A könyvvizsgálat elsődleges célja, hogy a vállalkozás által készített éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló stb. a törvény előírásai szerint készült, így valóban megbízható és valós képet nyújt a vállalkozás vagyoni és pénzügyi helyzetéről, a működés eredményéről. Természeten Ön dönti el, hogy igénybe kíván-e venni könyvvizsgálót akkor, ha nem kötelezi erre törvény.

 

Természetesen a könyvvizsgálat lebonyolításakor is segítjük Önt!

Azon ügyfeleink számára, akiknek kötelező a könyvvizsgálat (vagy nem kötelező, de szeretnék igénybe venni egy független könyvvizsgáló munkáját is), elintézzük mérlegei auditálását méltányos áron.

Könyvvizsgálat Budapest

Akár kötelezettsége, akár csak szeretné igénybe venni egy független könyvvizsgáló auditáló tevékenységét - a GOLD MEDAL könyvelő iroda ebben is a segítségére lesz!

 

Egy személyes találkozó keretein belül átbeszélhetjük a könyvvizsgálat lefolytatásához szükséges teendőket - valamint igény esetén kedvező áron tudunk biztosítani független könyvvizsgálót.

Oktogon

Kérjen időpontot!

 

Irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

Elintézendő, ma

2024.05.22, szerda

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben