Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

Cégalapítás

Együtt, a kezdetektől

 

Sok sikeres ügyfelünk üzleti életében már a kezdetektől jelen vagyunk könyvvitelei szolgáltatásainkkal - ezen felbátorodva, és a megfelelő jogi háttér birtokában vezettük be 2005-től kedvezményes cégalapítási szolgáltatásunkat is.

 

Amennyiben vállalkozás indítását tervezi, ajánljuk, hogy a legelső papír kitöltése előtt fáradjon be hozzánk és beszéljük át a lehetőségeket.

Ilyenkor vagyunk a legmegfelelőbb időben ahhoz, hogy a leendő vállalkozás számára társasági formát válasszunk, tanácsot adhassunk többek között a székhely választás, a megfelelő adózási forma stb. meghatározásához.

 

Leendő vállalkozását remélhetőleg nem 1-2 hétre tervezi megalapítani! Ne sajnálja azt a pár órát, amikor részletesen átbeszélhetjük a lehetőségek végtelen tárházát - és kiválaszthatjuk a vállalkozáshoz leginkább megfelelő opciókat.

 

Természetesen ezt a tevékenységünket fix áron biztosítjuk, azonban amennyiben új, induló vállalkozása könyvviteli feladatainak ellátásával minket bíz meg úgy

  • egyrészt jóváírjuk a tanácsadás díját,
  • másrészt 2 havi könyvelési díjat elengedünk,
  • valamint kedvező honorárium mellett megalapítjuk az Ön által megálmodott vállalkozást

Cégalapítás tanácsadás

Induló vállalkozás?

A legjobb időben van, hogy felkeresse irodánkat - és még a cégalapítást megelőzően átbeszéljük leendő vállalkozásával kapcsolatban a legfontosabb kérdéseket (pl. társasági forma, könyvvitel, székhely, adóalanyiság stb.)

Kérjen időpontot még ma, és vegye igénybe kedvezményes cégalapítási szolgáltatásunk mellett tanácsadói és könyvelési szolgáltatásainkat is!

Oktogon

Budapest, VI. ker

 

Irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

Elintézendő, ma

2024.06.13, csütörtök

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben