GoldMedal Könyvelőiroda Budapest VI. kerület, Oktogon

32 éve vagyunk a piacon, ezt csakis elégedett ügyfelekkel érhettük el

 

Bár tudjuk, hogy a cégtörténetet viszonylag kevesen olvassák, bízunk benne, hogy akik felelősségteljes döntést szeretnének hozni, azoknak igenis számít, hogy az általuk választott könyvelő iroda megfelelő szakmai tapasztalattal, referenciákkal és tradíciókkal rendelkezzen.

 

Weboldalunkon keresztül igyekszünk Önnek írni, Önhöz szólni - de álljon itt néhány sor rólunk, tevékenységünkről, üzeletpolitikánkról is.

 

A GOLD MEDAL (GM) Informatikai és Szolgáltató Betéti Társaság 1991-ben alakult. Tevékenységi köre néhány szakterületre specializálódott, ennek megfelelően a vállalkozás üzletpolitikája diverzifikációt nem alkalmaz. Ahogy a közmondás mondja: "Suszter maradjon a kaptafánál".

 

Ellenben saját profilján belül törekszik piaci részesedése növelésére, természetesen reálisan felmért kapacitása figyelembevételével, mivel inkább a minőség kap nagyobb hangsúlyt a cég üzletpolitikájában, mint a mennyiség. A vállalkozás neve GOLD MEDAL (aranyérem) is erre hivatott utalni, amelyet a Sport szótárából kölcsönöztünk.

 

Fontosabb szakterületek: Gazdasági ügyviteltechnika

Vállaljuk kis-és közepes vállalkozások gazdasági ügyvitelének megszervezését, lebonyolítását. Feladatainkat naprakészen végezzük el, így folyamatosan tájékoztatjuk vállalkozása helyzetéről, adófizetési kötelezettségeiről. Célunk nem csupán a futószalagszerű könyvvitel, hanem a folyamatos konzultáció, tanácsadás

Feladatkörök:

  • könyvvezetés (egyszeres, vagy kettős könyvvitel)
  • könyvvezetési tanácsadás
  • adóval kapcsolatos ügyintézés, tanácsadás
  • bérszámfejtés
  • TB ügyintézés, tanácsadás
  • folyószámla kezelés
  • tárgyi eszköz nyilvántartás, amortizáció
  • könyvvizsgálat
  • cégalapítás

Nem mindenkinek mi vagyunk a legjobb választás!

A piac bizonyos szereplőire koncentrálunk, így számukra folyamatosan naprakész tudással végezhetjük könyvviteli, adótanácsadási feladataink ellátását.

Az alábbi felsorolásban találja azon piaci szereplőket, akire egy-egy kollégánk szakmailag specializálódott:

Könyvelő irodánk a következőkben felsorolandó pénzügyi információkkal, szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére:

Könyvelőirodánk munkatársai várják Önt Budapest szívében, az Oktogonnál.

Kérjen időpontot még ma, és vegye igénybe kedvezményes cégalapítási szolgáltatásunk mellett tanácsadói és könyvelési szolgáltatásainkat is!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 1 353-2028 -as telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

Egyeztessünk időpontot!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Kérjen visszahívást most!


Könyvelő irodánk Budapest belvárosában, az Oktogonnál várja Önt.
Igény esetén helyszíni vagy online könyvelést, és akár könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk.
Rendbe hozzuk könyvelését!