Minőségi szolgáltatás, kedvező áron, rugalmas nyitvatartással (7-19)

Gold Medal könyvelő iroda

1061 Budapest, Andrássy út 46. - Nyitva tartás munkanapokon 7-19h
Telefon: +36 1 353-2028, +36 1 302 4943
e-mail: info@gmedal.hu

25 év könyvelési tapasztalat

Az Ön sikerének egyik legfontosabb záloga a megfelelő időben rendelkezésre álló megfelelő információ és az ennek megfelelő tanácsadás!

 

Bár tudjuk, hogy a cégtörténetet viszonylag kevesen olvassák, bízunk benne, hogy akik felelősségteljes döntést szeretnének hozni, azoknak igenis számít, hogy az általuk választott könyvelő iroda megfelelő szakmai tapasztalattal, referenciákkal és tradíciókkal rendelkezzen.

 

Weboldalunkon keresztül igyekszünk Önnek írni, Önhöz szólni - de álljon itt néhány sor rólunk, tevékenységünkről, üzeletpolitikánkról is.

 

A GOLD MEDAL (GM) Informatikai és Szolgáltató Betéti Társaság 1991-ben alakult. Tevékenységi köre néhány szakterületre specializálódott, ennek megfelelően a vállalkozás üzletpolitikája diverzifikációt nem alkalmaz. Ahogy a közmondás mondja: "Suszter maradjon a kaptafánál".

 

Ellenben saját profilján belül törekszik piaci részesedése növelésére, természetesen reálisan felmért kapacitása figyelembevételével, mivel inkább a minőség kap nagyobb hangsúlyt a cég üzletpolitikájában, mint a mennyiség. A vállalkozás neve GOLD MEDAL (aranyérem) is erre hivatott utalni, amelyet a Sport szótárából kölcsönöztünk.

 

Fontosabb szakterületek:
Gazdasági ügyviteltechnika

Vállaljuk kis-és közepes vállalkozások gazdasági ügyvitelének megszervezését, lebonyolítását.

 

Feladatainkat naprakészen végezzük el, így folyamatosan tájékoztatjuk vállalkozása helyzetéről, adófizetési kötelezettségeiről. Célunk nem csupán a futószalagszerű könyvvitel, hanem a folyamatos konzultáció, tanácsadás

Témakörök:Könyvelő irodánk a következőkben felsorolandó pénzügyi információkkal, szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére:

  • könyvelés
  • könyvvizsgálat
  • pénzügyi revízió (költségvetési kapcsolatok átfogó rendezése érekében, pl. adó-felülvizsgálat)
  • adótanácsadás
  • cégalapítás

Meglepetések helyett

Nem minden meglepetés jó...

Amennyiben minket választ könyvviteli partneréül, biztos lehet benne, hogy nem fogják váratlan meglepetések érni adófizetési, vagy könyvviteli feladatok kapcsán, hiszen folyamatosan tájékoztatni fogjuk vállalkozása helyzetéről, aktuális adófizetési kötelezettségeiről.

Célunk a folyamatos konzultáció és tanácsadás - ezzel is biztosítva az Ön üzleti sikerének egyik alappillérét. A folyamatos kommunikációt azonban egyszer el kell kezdeni... Ön kért már hozzánk időpontot személyes megbeszélésre?

Oktogon

Könyvelés Budapest

Könyvelő irodánk Budapest szívében, az Oktogonnál (Terézváros) - remek megközelíthetőséggel és rugalmas (7-19h között) nyitva tartással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

1061 Budapest, Andrássy út 46.

 

Telefon:

+36 1 353 20 28

Elintézendő, ma

2024.06.13, csütörtök

Ne halogassa tovább!

Megbízható, naprakész könyvelőt keres? Könyvelő irodánk Budapest belvárosában várja Önt – de igény esetén helyszíni könyvelést, vagy könyvelési anyagának elszállítását is vállaljuk. Rendbe hozzuk könyvelését!

Egyeztessünk időpontot!

Elintézendő feladataim mára: a könyvelési szolgáltatásaink bemutatása új ügyfelünknek; könyvelő irodánkhoz érkezett kérdések megválaszolása; a legújabb törvénymódosítás alapján híreink aktualizálása, 12:30-as ügyfél adóoptimalizálásra tett javaslataink áttekintése, információs oldalon szereplő fizetendő közteher kalkulátor ellenőrzése, NAV benzinárak frissítése, könyvvizsgálathoz szükséges iratok előkészítése, az újonnan alakuló cég számára készült javaslatok átbeszélése, a munkaügyi kérdéseknél található belépéshez szükséges adatok elkérése ügyfelünk újonnan belépő kollégájától, könyvelő iroda címének elküldése e-mailben